Ozel Hastaneler

Wiki Article

Hastane

Artık vatandaşlar sıra beklemeden rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sitesi tam olarak nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 numarası üzerinden randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Oluşturma Sistemi sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların uzun uzun sıra bekleme problemleri de bitti. Kolaylıkla hastane randevularını alan vatandaşlar, randevu tarihi ve de hastane tercihinin yanında talep ettikleri hekime de randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA SİSTEMİ

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulmuş randevu oluşturma sistemi insanlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de kolaylık sağlamaktadır. Online olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan randevular sayesinde hastalar randevu saati öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet aracılığı ile sisteme giriş sağlamalıdır. Ancak internet kullanmak istemeyen insanlar için de kayıt almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 hattını aramaları yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS sistemine kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Hastane Üye’ seçeneğini tercih Hastane etmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği tamamlanır.

Fakat e-Devlet sistemine kayıt olan vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu alabilmektedir. Bu sebepten dolayı MHRS web sitesine giden insanların ‘e-Devlet ile giriş’ seçeneğine tıklamaları yeterlidir. e-Devlet kapısına giriş yapan insanlar direkt olarak MHRS sistemine Hastane yönlendirilecektir.

Report this wiki page